Μήπως αυτό είναι το σενάριο του εμβολίου;


Για πότε και πως ξεκίνησε η "γρίπη των χοίρων", για πότε μετονομάστηκε σε "Γρίπη Α" (άγνωστος λόγος που μετονομάστηκε), για πότε έβγαλαν εμβόλιο, κανίες δνε το κατάλαβε... Μέσα σε 6 μήνες έγιναν όλα (Απρίλιο εμφανίστηκε η γρίπη) και μέχρι τον Σεπτέμβη/Οκτώβρη ήταν όλα έτοιμα... Συνήθως, απ' όσο ξέρω (γιατρός δεν είμαι, απλός πολίτης δηλώνω), για ένα φάρμακο χρειάζονται μήνες και χρόνια πειραμάτων, κι ακόμα όταν βγει στην κυκλοφορία είναι με αμφισβητήσεις...!
Το συγκεκριμένο εμβόλιο που υποτίθεται καταπολέμά τον ιό της "Γρίπης Α", βγήκε στο πι και φι και όλοι οι "ανώτεροι" προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.
Ενώ όμως, στην ουσια όσοι κι αν αρρώστησαν (άτομα προσωπικά που ξέρω αλλά και από ιστορίες που ακουω), είναι σαν μια κανονική ίωση που περνά μετα από λίγες ημέρες, άρα τίποτα το ανησυχητικό. ΚΙ αυτοί που έχασαν τη ζωή τους, δεν νομίζω να την έχασαν λόγω της γρίπης και μόνο, αλλά μάλλον επειδή απλά ο οργανισμος τους δεν ήταν και σε πολυ καλή κατάσταση (είχαν άλλα προβλήματα).

Το ακόλουθο βίντεο, δείνει μια άλλη οπτική γωνιά αυτής της ΜΑΝΙΑΣ που κτύπησε τις φαρμακοβιομηχανίες αλλά και τους "αρχηγούς"...

Αποστολίδης Vs Όραμς...περιμένουμε το "ΕΥΤΥΧΩΣ"



... Σήμερα αναμένεται η απόφαση του βρετανικού εφετείου για την υπόθεση Αποστολίδης/Όραμς κατά την οποία ο κ. Μελέτης Αποστολίδης ενάγει το ζεύγος Όραμς από την Βρετανία για καταπάτηση του εδάφους του το οποίο βρίσκεται στην κατεχόμενη Λάπηθο και έχουν κτίσει σ' αυτό. Σε περιπτωση που δικαιωθεί ο κ. Αποστολίδης, τότε θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στο κατεχομενο (βόρειο) τμήμα τους Κύπρου με τα σπίτια πολλών, κυρίως ξένων που έχουν κτίσει ή καταπατήσει στρέμματα γης ελληνοκυπρίων. Χιλιάδες βρετανοί εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση στο νησί και επιχείρησαν να δημιουργήσουν οικίες στα κατεχόμενα.

Μια απόφαση θα τους τιμωρήσει όλους. ΑΜΗΝ και ΜΑΚΑΡΙ!

από εδώ...


θα τα λέμε από εδώ πλέον.. Καλώς σας βρήκα κι εγώ με τη σειρά μου, και το διαδίκτυο θα έίναι πλέον ακόμα ένας σταθμός για όλους εμάς που αναζητούμε το άπειρο...