Μήπως αυτό είναι το σενάριο του εμβολίου;


Για πότε και πως ξεκίνησε η "γρίπη των χοίρων", για πότε μετονομάστηκε σε "Γρίπη Α" (άγνωστος λόγος που μετονομάστηκε), για πότε έβγαλαν εμβόλιο, κανίες δνε το κατάλαβε... Μέσα σε 6 μήνες έγιναν όλα (Απρίλιο εμφανίστηκε η γρίπη) και μέχρι τον Σεπτέμβη/Οκτώβρη ήταν όλα έτοιμα... Συνήθως, απ' όσο ξέρω (γιατρός δεν είμαι, απλός πολίτης δηλώνω), για ένα φάρμακο χρειάζονται μήνες και χρόνια πειραμάτων, κι ακόμα όταν βγει στην κυκλοφορία είναι με αμφισβητήσεις...!
Το συγκεκριμένο εμβόλιο που υποτίθεται καταπολέμά τον ιό της "Γρίπης Α", βγήκε στο πι και φι και όλοι οι "ανώτεροι" προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.
Ενώ όμως, στην ουσια όσοι κι αν αρρώστησαν (άτομα προσωπικά που ξέρω αλλά και από ιστορίες που ακουω), είναι σαν μια κανονική ίωση που περνά μετα από λίγες ημέρες, άρα τίποτα το ανησυχητικό. ΚΙ αυτοί που έχασαν τη ζωή τους, δεν νομίζω να την έχασαν λόγω της γρίπης και μόνο, αλλά μάλλον επειδή απλά ο οργανισμος τους δεν ήταν και σε πολυ καλή κατάσταση (είχαν άλλα προβλήματα).

Το ακόλουθο βίντεο, δείνει μια άλλη οπτική γωνιά αυτής της ΜΑΝΙΑΣ που κτύπησε τις φαρμακοβιομηχανίες αλλά και τους "αρχηγούς"...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου